PORVENTURA Brand Store

The PORVENTURA brand store has as concept the museum “white box” for the exhibition of its furniture.

 

With a minimalist and fluid design, it combines the white with an industrial look, where the ceiling concrete and the technical rails are displayed.

 

Its design consisted on creating an abstract, white space, where the color, shapes and arrangement/combination of the furniture created a ambience/performance of household living experiences. Not only allowing a better understanding of the potential of the furniture, but also how they can look in the customers’ homes.

TAGS
LINKS
FICHA TÉCNICA

Projeto

PORVENTURA Brand Store

 

Localização

Rua Prior do Crato 1D, Lisboa

 

 

Autor do Projecto                                                         

PORVENTURA Contemporary Furniture

 

 

Fotografias

Alexander Bogorodskiy – Photoshoot.pt

Galeria
projetos RELACIONADOS
PUBLICIDADE

Armstrong

Soluções que funcionam

Vulcano

O parceiro certo para um apoio total